Help get this topic noticed by sharing it on Twitter, Facebook, or email.

"Slipp filer i x antall minutter"

Jeg har hatt en idé en stund som jeg ikke har fått rota meg til å fortelle om - for nå.

Jeg opplever veldig ofte når jeg legger inn bilder i Lightroom, eller jobber i andre programmer, at Jotta "tar over" en fil eller katalog jeg jobber med, som igjen skaper problemer ift lagring eller videre arbeid generelt. Jeg har derfor følgende forslag:

I menyen til Jotta-ikonet, så legg til en sak som heter "Slipp alle filer i", også i en undermeny, kan man velge hvor lang tid, f.eks. 1 minutt, 5 minutter, 10 minutter, 30 minutter, 1 time, 3 timer, inntil jeg logger av for denne gang.

Funksjonen til dette, er da at Jotta bare slutter å indeksere/laste opp alle filer den jobber med i det tidsperspektivet brukeren velger, slik at brukeren får tilbake "kontrollen" over filene sine.

Alternativet slik det er idag, er at man må avslutte Jotta, og da er det ikke alltid at man husker på å starte programmet igjen. Og akkurat det er litt dumt dersom man har tatt årets bilde, og harddisken krasjer rett etter at bildene er slettet fra minnebrikken. :-)
1 person likes
this idea
+1
Reply