Help get this topic noticed by sharing it on Twitter, Facebook, or email.

Backup av eksternt Iphoto arkiv, er det mulig?

Hei, ny til JottaCloud, hadde tenkt å gjøre backup av et ganske stort bilde arkiv som jeg har lagret på en ekstern harddisk og bruker som eksternt Iphoto arkiv (over 200GB) Mitt ønske var å ha en backup av denne Harddisken som kunne skje hver gang jeg kobler den opp til macen min og ikke at den er synkronisert. Er det mulig?

Ser av andre poster her på siden at det skrives at det sansynligvis blir veldig mye opp og nedlasting fordi Iphoto lagrerer bildefilene i en "meta" fil hvor alle bildene ligger og den heter det samme uansett hvilke og hvor mange bilder den har. Er det noen god måte å få det til alikevell eller burde jeg velge en annen backup løsning/ et bedre bilde behandlings program på MAC?
1 person has
this question
+1
Reply
 • Hei Kristian


  Vi anbefaler på generelt grunnlag å ikke legge til biblioteker i Backup, men heller legge til mappene der bildene faktisk blir lagret. Biblioteker inneholder ofte ikke alle/noen bilder, men heller pekere/referanser til hvor bildene er lagret. Slik pekere og referanser tar ikke Jottacloud backup av. Skal du legge til biblioteker til Backup, så gjør du dette på eget ansvar og det er lurt å forsikre seg om at at du får med deg alle bildene dine i Backup.

  Men så lenge du legger til mappene som inneholder bildene(i stedet for hele biblioteket) i backup bør det gå fint å gjøre det sånn som du illustrerer.
 • (some HTML allowed)
  How does this make you feel?
  Add Image
  I'm

  e.g. sad, anxious, confused, frustrated kidding, amused, unsure, silly happy, confident, thankful, excited indifferent, undecided, unconcerned