Help get this topic noticed by sharing it on Twitter, Facebook, or email.

"Bytt bruker" i Win7 pauser Jotta sync - mulig å unngå?

Har en stasjonær hjemme som kjører Win7, 2x1TB disker med ulike partisjoneringer og MYE bilde/videodata som er satt opp med backup via Jotta (lokal backup i tillegg - man er jo litt paranoid...).

Når minnebrikker fra videokamera og fotoapparat da tømmes inn på harddisken som rådata og man brått rått har man fra 4-32GB med data som så skal synces til Jotta (over en ADSL linje med ca 900 kb upload) oppstår problemet:

En av de andre brukerne av PC'en bruker Win7's mulighet til "Bytt bruker" og opplasting går i pause. Deres bruker kan fint stå som innlogget fra en dag til neste og forsinker syncing ytterligere.

Hvordan kan dette unngåes?
Det er ikke et tema å legge restriksjoner på "Bytt bruker" funksjonaliteten, jeg er på jakt etter en løsning der syncing skjer i bakgrunnen uavhengig av hvilken bruker som er pålogget - mulig?

Mvh
Endre
2 people have
this question
+1
Reply