Help get this topic noticed by sharing it on Twitter, Facebook, or email.

Bytte ut pc med en ny

Jeg har en Jotta konto med én pc som jeg nå skal bytte med en ny. Jeg har allerede flyttet filene fra gammel pc over på ny slik at Jotta skal jobbe med de samme filene som utgangspunkt. Gammel pc har xp mens ny har windows 7 slik at filene blir liggende i en litt andre mapper enn før. Jeg har bedt Jotta ta backup av hele Mine dokumenter som er litt annerledes i w7. For å avslutte Jotta på den gamle og starte på den nye, hva skal jeg gjøre først og sist? Jeg vil gjerne slippe å laste filene opp en gang til. I den ene forklaringen står det at en må legge de over i arkiv - men det forhindrer vel ikke Jotta fra å laste de opp på nytt?
2 people have
this question
+1
Reply
 • Hei.

  Under oppstartsveiviseren må du "koble til" din gamle maskin, og så lenge mappe strukturen du legger til er den samme så vil Jotta klienten gjenkjenne den.

  Feks om du på din gamle maskin hadde lagt til

  C:\Users\kim\Desktop\JottaMappe

  Så kan du fra din nye maskin legge til feks

  D:\JottaMappe

  Så lenge alle undermappene og filene i 'JottaMappe' er de samme vil ingenting bli lastet opp pånytt.

  Jeg er usikker på hvilke forskjeller det er innad i Mine Dokumenter fra xp til win7. Om du rett og slett kopierte innholdet fra XP\Mine Dokumenter og limte det inn i WIN7\Mine dokumenter så vil det gå helt fint. Men om det er noen forskjeller i mappestrukturen, som feks at XP\Mine Dokumenter\Musikk er blitt til WIN7\Mine Dokumenter\Min Musikk så vil Jotta klienten ikke gjenkjenne det og nye versjoner av alt som nå ligger i Min musikk vil bli lastet opp under den nye mappe strukturen.

  Jeg ville anbefale og prøve så langt det lar seg gjøre å beholde den gamle mappe strukturen.

  Mvh
  Kim Bowles Sørhus
  Jotta AS
 • (some HTML allowed)
  How does this make you feel?
  Add Image
  I'm

  e.g. sad, anxious, confused, frustrated kidding, amused, unsure, silly happy, confident, thankful, excited indifferent, undecided, unconcerned

 • Jeg har nå kobla til en ny pc, har samme navn på disken som jeg hadde på den gamle, og de samme mappene. Likevel ser det ut som om Jotta må laste opp alt på nytt... eller det ser ut som klienten "poster" på nytt... uansett ser det ut til å ta litt tid.
 • (some HTML allowed)
  How does this make you feel?
  Add Image
  I'm

  e.g. sad, anxious, confused, frustrated kidding, amused, unsure, silly happy, confident, thankful, excited indifferent, undecided, unconcerned