Hente data etter krasj. FTP eller harddisk via post.

Syns løsningen dere bruker er super til å ta backup, men andre veien er ganske klønete. La oss si at harddisken har krasjet, og jeg vil hente ned alle 100gb+ med data som er over 20000 filer. Å laste alt det ned via webbrowseren i zipfiler som i tillegg er tilfeldig nummerert er ufattelig upraktisk.

Jeg ser 2 løsninger på det. det ene ville vært å tilbudt nedlasting via FTP og det andre ville vært at dere kopierer data'ene på en ekstern disk som dere da sender i posten. sistnevnte har jeg sett at andre tilbyr, og det kan ikke være så vanskelig å innføre.
8 people like
this idea
+1
Reply
 • EMPLOYEE
  I’m thankful
  1
  Vi jobber med en bedre måte å gjenopprette data. Det første vi planlegger er å bygge dette inn i Jottaprogrammet slik at nedlasting går automatisk, og at filene gjenopprettes i riktig mappe med riktig navn. Da slipper man det manuelle arbeidet med zip-filer og utpakking.

  Vi har diskutert å lage en løsning som du beskriver for å sende filene med en ekstern HD i posten. Dette vil vi vurdere nærmere.
 • (some HTML allowed)
  How does this make you feel?
  Add Image
  I'm

  e.g. kidding, amused, unsure, silly indifferent, undecided, unconcerned sad, anxious, confused, frustrated happy, confident, thankful, excited

 • Korleis ligg De an i løpa på dette med å sende filene med ein ekstern HD i posten? Berre for å sjekke prøvde eg i dag å laste ned nokre filer både frå klienten og direkte frå nett. Fekk uansett ikkje betre ned-fart enn ca. 0,8Mb/s. Dette syns eg er i minste laget når eg sit på ei fiberlinje på 25mbit. Har De planar om å oppgradere slik at eg får utnytta kapasiteten eg har til rådvelde?
  • view 2 more comments
  • 6Mbit/s er vel omlag 63GB/dag. Har hastigheten bedret seg?
  • Hei. Eg sjekka nett no og får rundt 1,1 MB/sek ved nedlasting. Ved måling på speedometer.altibox.no får eg: Nedlastningshastighet: 37899 kbps (4737.4 KB/sec transfer rate), så det må vera Jottacloud som struper farten.
 • (some HTML allowed)
  How does this make you feel?
  Add Image
  I'm

  e.g. sad, anxious, confused, frustrated indifferent, undecided, unconcerned kidding, amused, unsure, silly happy, confident, thankful, excited