Help get this topic noticed by sharing it on Twitter, Facebook, or email.

Hoppe over sync av filer?

Heisan.
Jeg er på OSX. Bruker en ekstern NAS som alle filene er lagret på, og er koblet til den med SMB. Jotta klienten styrer opplasting av filer fra NASen gjennom mac ́en.

Har ikke hatt jottaklienten oppe kjøre på sikkert to månder, skulle ta ett lite skippertak nå på slutten av året for å få alle filene opp på jotta som ikke er lastet opp.

Viser seg at jotta klienten driver å sjekker checksumen på alle filene som er lastet opp tidligere. Den har nå brukt to dager på å sjekke 1/6 av filene.
Ser ut som den skal gå gjennom hele filstrukturen for å sjekke. Vi snakker vel en 10 dagers tid med sjekking før den endelig begynner å laste opp noe. Siden den sjekker en og en fil..

Finnes det noen bra måte å "skippe" dette? Har bare en folder lagt til som heter "Bildearkiv" med fler mapper under.
1 person has
this question
+1
Reply
 • Hei Steve


  Om du åpner Jottacloudklienten din, og går til "Innstillinger" og "Båndbredde", så kan du justere hvor mye båndbredde Jottacloud får lov å bruke. Sett begge "sliderne" til maks, og pass på at du setter maks antall filer til 6.
  I perioder med stor trafikk, så kan det være at man får noe redusert hastighet opp/ned til Jottacloud. Om du har store datamangder som skal lastes opp, så anbefaler vi at du lar maskinen din stå på om natten om det er mulig. Pass også på å avslutte andre programmer som kan ta mye av båndbredden din, det kan ofte være programmer som er satt til å automatisk oppdatere seg eller torrent programmer som tar mye båndbredde.
  Den leverte båndbredden fra din internettleverandør kan også variere litt, og dette vil også påvirke hastigheten. Husk også at vi ikke garanterer en spesifikk hastighet på dine overføringer, det er det din ISP som gjør.

  Du kan også sette mapper på vent ved å høyreklikke de og velge "Sett på vent" i Backuplisten. Da vil de gjenværende mappene som ikke er satt på vent bli lastet opp først. Husk å ta de andre mappene av vent igjen etterpå.
 • (some HTML allowed)
  How does this make you feel?
  Add Image
  I'm

  e.g. sad, anxious, confused, frustrated indifferent, undecided, unconcerned kidding, amused, unsure, silly happy, confident, thankful, excited