I’m excited

Varsel om sletting av filer fra papirkurv

Heisan. "Sletting av filer" fra kilden (f.eks hjemmedataen) er et punkt man bør ha tenkt igjennom ifbm. automatisk synkronisering fra kilden og til et backup-system.

Se for dere et scenario hvor noen i vanvare kommer til å slette noe data fra kilden. Dette kan være barn som får hendene sine på datamaskinen noen sekunder, eller det kan være noen "ukontrollerte" festdeltakere, osv. Det kan tom. hende det er man selv som er uheldig. Poenget er at kanskje man ikke nødvendigvis merker at disse dataene er blitt slettet. Ettersom man ikke er klar over at data er slettet, følger man nødvendigvis heller ikke med i søppelkurven på web - og som står i fare for permanent sletting.

Så... hva med en konfigurerbar varsel (f.eks på mail) om hva som søppelkurv-status. Spesielt viktig er varsel om hva som nærmer seg 30 dager i papir-kurv. En annen ting kunne vært ting som nettopp er lagt i papir-kurv. Denne varslingen bør selvfølgelig være konfigurerbar mtp. hvilke varsler man vil motta (om noen i det hele tatt).

Kunne dette vært mulig, og interessant?
7 people like
this idea
+1
Reply